Strategi

Omdømme

Omdømmet er det folk sier om deg når du ikke er til stede, og det er summen av alle dine handlinger i markedet. Selv om god kommunikasjon alene ikke kan skape et godt omdømme, kan dårlig kommunikasjon bidra til å ødelegge det. Vi hjelper deg med å kartlegge ditt omdømme, slik at du får innsikt i det som må til for å rette opp andres inntrykk av din bedrift.

Kundecase: Wintershall

Saken

Tysklands største olje- og gasselskap Wintershall ønsket å etablere seg som en seriøs og kompetent aktør i det norske oljemarkedet.

Oppdraget

Bistå selskapet med å bygge relasjoner med sentrale aktører innen norsk olje- og gassvirksomhet.

Dette gjorde NOR PR

NOR PR bisto Wintershall med en rekke tjenester, men ett av hovedgrepene var utviklingen og gjennomføringen av konferansen "The European Formula 2011" i Oslo, en konferanse på strategisk nivå med deltakelse fra blant andre den norske olje- og energiministeren, ledelsene i NHO og LO, toppsjefen i Wintershall og tidligere forbundskansler Gerhard Schröder. Rundt 150 toppledere deltok på konferansen.

Dette ble resultatet

Wintershall har fått et godt fotfeste overfor norske myndigheter og sentrale aktører i bransjen. Mediedekningen fra konferansen var bred og positiv i hele 17 ulike medier. Direktesending i både NRK og TV 2. Kunden vår har senere inngått et strategisk samarbeid med Statoil som blant annet innebærer drift av Brage-feltet i Nordsjøen.

Dankert Freilem

Dankert Freilem (f. 1946) er kommunikasjonsrådgiver og assosiert partner. Han arbeider særlig med mediehåndtering, strategisk og politisk kommunikasjon samt myndighetskontakt. Men også coaching og organisasjonsutvikling. Freilem arbeidet 20 år i NRK (Marienlyst), de siste årene i Nyhetsredaksjonen. Han har ledelses- og kommunikasjonserfaring fra Statkraft, NHO/Transport, Concordia Bus BV og Rådet for Drammensregionen. Videre har Freilem mangeårig politisk erfaring fra Stortinget (varamedlem), 16 år i Fylkestinget/Buskerud fylke og fra lokalpolitikk. Han har/har hatt ca. 40 verv som styreleder eller -medlem i næringsliv, off. sektor og organisasjoner. Freilem har juridisk utdannelse fra Universitetet i Bergen. 

+47 932 37 000

freilem@norpr.no

+ Les mer