Om oss

NOR PR er et av Norges ledende kommunikasjonsbyrå. Vi har hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Oslo, Drammen og Tønsberg.

Vi tror at offentlige virksomheter og private bedrifter som skal betjene hele landet vil øke sine forutsetninger for å lykkes ved å benytte rådgivere som kjenner, og har sitt nettverk, i de enkelte regionene. Derfor har NOR PR i dag kontorer i viktige byer i Sør-Norge, og vi kommer til å etablere oss flere steder.

Media Bergen eier 70 prosent av NOR PR. Media Bergen omfatter blant annet selskapene Oktan, Saatchi & Saatchi, Cox, Respons Analyse, Keyteq, Happy Studio, m.m. 30 prosent av NOR PR eies av partnerne Fredrik Hannestad, Trond Albert Skjelbred og Arne Abrahamsen.

#Endelig mandag: NOR PR bidrar til å bygge Norges første UNESCO Biosfæreområde

Partner Arne Abrahamsen i NOR PR er for tiden i Lima i Peru for å være med på FN-konferansen «World Congress of Biosphere Reserves». Konferansen er den fjerde av sitt slag, og samler bortimot tusen deltakere fra hele verden for å diskutere bærekraftig utvikling av kloden.

Les mer »

#Endelig mandag: Første uke overstått i NOR PR

Christian-Marius Stryken, Tom Hiis Bergh og Saliba Andreas Korkunc begynte alle som kommunikasjonsrådgivere i NOR PR i forrige uke, og har nå tilbakelagt sin første uke i selskapet. Her forteller vi mer om våre erfaringer fra første uke, samt hva NOR PRs PUTE-pris står for.

Les mer »

NOR PR ansetter fem nye medarbeidere

NOR PR ansetter fem nye medarbeidere ved kontorene i Bergen og Oslo.

Les mer »

Små gleder i hverdagen

- Dere er jo helt på bærtur! BI-student Anine Holtmoen har blitt varm i trøya etter å ha vært utvekslingsstudent hos NOR PR denne høsten.

Les mer »

Sertifisert for fjerde gang

NOR PR ble i oktober sertifisert for fjerde gang. Det betyr at vi har fått en full gjennomgang av selskapets arbeidsprosesser og rutiner, med utgangspunkt i en definert standard for internasjonale pr-byråer.

Les mer »