Om oss

NOR PR er ett av Norges ledende kommunikasjonsbyrå. Vi har hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Drammen og Tønsberg.

Vi tror at offentlige virksomheter og private bedrifter som skal betjene hele landet vil øke sine forutsetninger for å lykkes ved å benytte rådgivere som kjenner, og har sitt nettverk, i de enkelte regionene. Derfor har NOR PR i dag kontorer i viktige byer i Sør-Norge, og vi kommer til å etablere oss flere steder.

Media Bergen eier 70 prosent av NOR PR. Media Bergen omfatter blant annet selskapene Oktan, Saatchi & Saatchi, Cox, Respons Analyse, Keyteq, m.m. 30 prosent av NOR PR eies av partnerne Fredrik Hannestad, Trond Albert Skjelbred og Arne Abrahamsen.

Velkommen, Solveig!

Solveig Holm har jobbet med nærings-, prosjekt- og forretningsutvikling samt internasjonalisering i Bergen kommune, Connect Vest, Bergen Næringsråd og Media Region Bergen.

Les mer »

En toppløs politiker

Tor André Ljosland er 3. kandidat for KrF i lokalvalget denne høsten. Samtidig som han er politiker er han også kommunikasjonsrådgiver hos oss i NOR PR. I forbindelse med valget tok vi en prat med vår kollega Tor André. 

Les mer »

Ta NOR PRs valg-quiz 2015!

Samfunnsengasjert, politikknerd eller bare glad i en god quiz? Da bør du ta NOR PRs valg-quiz, 20 spørsmål om valgkampen og valget i Hordaland.

Les mer »

KOMM-tillitsverv til Ida og Trond

Ida Marie Nygård (27) ble nylig valgt inn i KOMM-styret, mens Trond Albert Skjelbred (47) fortsatte sin rolle som fast medlem i KOMMs etiske råd.

Les mer »

Norgesvennen

27. februar leste jeg i Dagbladet om norgesvennen John McCain, senatoren og den tidligere presidentkandidaten. Fra før av vet vi at Bill Clinton er en norgesvenn, han har tross alt vært i Norge to ganger. 

Les mer »