Om oss

NOR PR er et av Norges ledende kommunikasjonsbyrå. Vi har hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Drammen og Tønsberg.

Vi tror at offentlige virksomheter og private bedrifter som skal betjene hele landet vil øke sine forutsetninger for å lykkes ved å benytte rådgivere som kjenner, og har sitt nettverk, i de enkelte regionene. Derfor har NOR PR i dag kontorer i viktige byer i Sør-Norge, og vi kommer til å etablere oss flere steder.

Media Bergen eier 70 prosent av NOR PR. Media Bergen omfatter blant annet selskapene Oktan, Saatchi & Saatchi, Cox, Respons Analyse, Keyteq, m.m. 30 prosent av NOR PR eies av partnerne Fredrik Hannestad, Trond Albert Skjelbred og Arne Abrahamsen.

#Endelig mandag: Første uke overstått i NOR PR

Christian-Marius Stryken, Tom Hiis Bergh og Saliba Andreas Korkunc begynte alle som kommunikasjonsrådgivere i NOR PR i forrige uke, og har nå tilbakelagt sin første uke i selskapet. Her forteller vi mer om våre erfaringer fra første uke, samt hva NOR PRs PUTE-pris står for.

Les mer »

NOR PR ansetter fem nye medarbeidere

NOR PR ansetter fem nye medarbeidere ved kontorene i Bergen og Oslo.

Les mer »

Små gleder i hverdagen

- Dere er jo helt på bærtur! BI-student Anine Holtmoen har blitt varm i trøya etter å ha vært utvekslingsstudent hos NOR PR denne høsten.

Les mer »

Sertifisert for fjerde gang

NOR PR ble i oktober sertifisert for fjerde gang. Det betyr at vi har fått en full gjennomgang av selskapets arbeidsprosesser og rutiner, med utgangspunkt i en definert standard for internasjonale pr-byråer.

Les mer »

A beef tartar well done, please

Å bestille mat på restaurant er en kunst. Samsvaret mellom hva du har trodd du har bestilt og hva du får servert er ikke alltid tilstede. Mye skyldes nordmenns dårlige matvaner og dårlige språkkunnskaper, men restaurantbransjen bør også forenkle sine menyer både her hjemme og der ute.

Les mer »