Om oss

NOR PR er ett av Norges ledende kommunikasjonsbyrå. Vi har hovedkontor i Bergen og avdelingskontorer i Drammen og Tønsberg.

Vi tror at offentlige virksomheter og private bedrifter som skal betjene hele landet vil øke sine forutsetninger for å lykkes ved å benytte rådgivere som kjenner, og har sitt nettverk, i de enkelte regionene. Derfor har NOR PR i dag kontorer i viktige byer i Sør-Norge, og vi kommer til å etablere oss flere steder.

Media Bergen eier 70 prosent av NOR PR. Media Bergen omfatter blant annet selskapene Oktan, Saatchi & Saatchi, Cox, Respons Analyse, Keyteq, m.m. 30 prosent av NOR PR eies av partnerne Fredrik Hannestad, Trond Albert Skjelbred og Arne Abrahamsen.

En toppløs politiker

Tor André Ljosland er 3. kandidat for KrF i lokalvalget denne høsten. Samtidig som han er politiker er han også kommunikasjonsrådgiver hos oss i NOR PR. I forbindelse med valget tok vi en prat med vår kollega Tor André. 

Les mer »

Ta NOR PRs valg-quiz 2015!

Samfunnsengasjert, politikknerd eller bare glad i en god quiz? Da bør du ta NOR PRs valg-quiz, 20 spørsmål om valgkampen og valget i Hordaland.

Les mer »

KOMM-tillitsverv til Ida og Trond

Ida Marie Nygård (27) ble nylig valgt inn i KOMM-styret, mens Trond Albert Skjelbred (47) fortsatte sin rolle som fast medlem i KOMMs etiske råd.

Les mer »

Norgesvennen

27. februar leste jeg i Dagbladet om norgesvennen John McCain, senatoren og den tidligere presidentkandidaten. Fra før av vet vi at Bill Clinton er en norgesvenn, han har tross alt vært i Norge to ganger. 

Les mer »

Årets medarbeider: Ida!

Begrepene dyktighet og lærevillig summerer opp begrunnelsen for hvorfor nettopp Ida Marie Nygård ble kåret til «Årets medarbeider» for 2014. Hun har kun jobbet i ett år i NOR PR.

Les mer »