Bilde av Convasti trengte sparringspartner i oppstarten

(foto: www.convasti.no)

Convasti trengte sparringspartner i oppstarten

Kunde: Convasti AS

Convasti er et nystartet gründerselskap. Delingstjenesten kobler avfallseiere og sjåfører slik at folk flest enkelt kan få kjørt vekk søppel som skal til gjenvinningsstasjonen. De trengte kommunikasjonsfaglig bistand til både strategi- og markedsarbeidet i gründerfasen.

NOR PR gjennomførte en landsdekkende, representativ spørreundersøkelse om publikums avfallsvaner, og vi utarbeidet budskapsplattform til bruk på egne nettsider og i media. Vi bisto i navneprosess, laget investorpresentasjon, og gjennomførte medie- og intervjutrening for gründerne i selskapet.

Daglig leder Aleksander Gade sier: «I vår etableringsfase var det spesielt nyttig å kunne sparre jevnlig med gode samtalepartnere som har innblikk i, og forståelse for, kunders og medias sine vaner. NOR PR utfordret oss på våre ideer som trengte videre bearbeiding før vi kunne realisere konseptet.»
NOR PR hjalp Convasti med å lansere seg i markedet med en tydelig identitet, et konsistent og kundeorientert budskap, samt en gjennomtenkt og vekstvennlig forretningsmodell. Convasti stilte også forberedt og var trygge i møte med både investorer og media.