01.Jan.1970 | Skrevet av: 0

Norgesvennen

27. februar leste jeg i Dagbladet om norgesvennen John McCain, senatoren og den tidligere presidentkandidaten. Fra før av vet vi at Bill Clinton er en norgesvenn, han har tross alt vært i Norge to ganger. 

Les mer »

Årets medarbeider: Ida!

Begrepene dyktighet og lærevillig summerer opp begrunnelsen for hvorfor nettopp Ida Marie Nygård ble kåret til «Årets medarbeider» for 2014. Hun har kun jobbet i ett år i NOR PR.

Les mer »

«Sannheten» om pelsdyrnæringen

Piraya Films dokumentar om tilstanden for pelsdyrnæringen i Norge har gitt kime til en debatt som i sin ytterste konsekvens kan føre til at næringen legges ned. Det er derfor merkelig at ikke næringen selv i større grad har pekt på den sikkert velmente, men likevel svært naive holdningen hos filmskaperne, nemlig at de i filmen viser «sannheten» om pelsdyrnæringen. 

Les mer »

Toppscore på kredittverdighet

NOR PR har fått en rating på 6, som er den den høyeste scoren for kredittverdighet, i en uavhengig firmarapport  fra Kredittopplysningen.no.

Les mer »

#EndeligMandag: Robin Hood Huset har feiret 10 år

Partner og styreleder i NOR PR, Hans Wilhelm Gullestad, er også styreleder i Stiftelsen Robin Hood Huset. Onsdag 26. november ble ti års jubileet for huset for økonomisk vanskeligstilte i Bergen markert med flere arrangementer.

Les mer »