01.Jan.1970 | Skrevet av: 0

«Sannheten» om pelsdyrnæringen

Piraya Films dokumentar om tilstanden for pelsdyrnæringen i Norge har gitt kime til en debatt som i sin ytterste konsekvens kan føre til at næringen legges ned. Det er derfor merkelig at ikke næringen selv i større grad har pekt på den sikkert velmente, men likevel svært naive holdningen hos filmskaperne, nemlig at de i filmen viser «sannheten» om pelsdyrnæringen. 

Les mer »

Toppscore på kredittverdighet

NOR PR har fått en rating på 6, som er den den høyeste scoren for kredittverdighet, i en uavhengig firmarapport  fra Kredittopplysningen.no.

Les mer »

#EndeligMandag: Robin Hood Huset har feiret 10 år

Partner og styreleder i NOR PR, Hans Wilhelm Gullestad, er også styreleder i Stiftelsen Robin Hood Huset. Onsdag 26. november ble ti års jubileet for huset for økonomisk vanskeligstilte i Bergen markert med flere arrangementer.

Les mer »

LinkedIn er matnyttig

- For oss konsulenter er LinkedIn kanskje det sosiale mediet som er mest matnyttig, sier partner Trond Albert Skjelbred i NOR PR. Her deler han noen erfaringer om hvordan han jobber med dette verktøyet:

Les mer »

NOR PR jakter på makten

Noen ganger er pressen forutsigbar. Andre ganger overrasker de. Bergens Tidende er i ferd med å publisere ti-på-topp-listen over de mektigste i Bergen. 

Les mer »