01.Jan.1970 | Skrevet av: 0

Sertifisert for fjerde gang

NOR PR ble i oktober sertifisert for fjerde gang. Det betyr at vi har fått en full gjennomgang av selskapets arbeidsprosesser og rutiner, med utgangspunkt i en definert standard for internasjonale pr-byråer.

Les mer »

A beef tartar well done, please

Å bestille mat på restaurant er en kunst. Samsvaret mellom hva du har trodd du har bestilt og hva du får servert er ikke alltid tilstede. Mye skyldes nordmenns dårlige matvaner og dårlige språkkunnskaper, men restaurantbransjen bør også forenkle sine menyer både her hjemme og der ute.

Les mer »

Ljosland inn, Ljosland ut

Som en konsekvens av at Rebekka Ljosland i går ble utnevnt som byråd for Helse og Omsorg i Bergen kommune, har hennes mann, Tor André Ljosland, valgt å si opp stillingen som kommunikasjonsrådgiver i NOR PR.

Les mer »

Velkommen, Solveig!

Solveig Holm har jobbet med nærings-, prosjekt- og forretningsutvikling samt internasjonalisering i Bergen kommune, Connect Vest, Bergen Næringsråd og Media Region Bergen.

Les mer »

En toppløs politiker

Tor André Ljosland er 3. kandidat for KrF i lokalvalget denne høsten. Samtidig som han er politiker er han også kommunikasjonsrådgiver hos oss i NOR PR. I forbindelse med valget tok vi en prat med vår kollega Tor André. 

Les mer »